Vi har alltid våkne nattevakter som passer på når deltakerne sover. Dette er en trygghet både når det gjelder brannsikkerhet og om noen skulle trenge litt ekstra omsorg om nettene blir lange og hjemmelengselen kommer snikende.

Fagene vi underviser i innholder god dæsj fantasi ( for å skape illusjon av en magisk verden), men også ferdigheter eller kunnskap som vi kan kjenne igjen fra fag ellers ( naturfag, forming, samfunnsfag, historie osv) Men vi bruker andre ord og gjør det hele magisk. Lek og læring står også veldig sentralt selv om vi har alle aldersgrupper med oss på arrangementene våre.

Gudbrandsdalen leirskole ( Fagerhøy) er en av Østlandets mest populære leirskoler med flere tusen besøkende hvert år. Leriskolen ligger høyt til fjelles i Peer Gynts riker.Der de har holdt leirskole for barn og unge i over 40 år.

Dette er en trygg og god plass for oss å være, med erfarene folk på huset både når det gjelder naturen og byggningen.

Vi er også den første i Norge til å ha denne type leir/arrangement for barn og unge og vi har god kvalitet på innholdet ( undervisning, plott, eventer, cosplay, skuespill) i tillegg har vi arrangører som ser til andre ulike og viktige arbeidsoppgaver som ikke dreier seg om selve spillet og undervisningen ( kokk, nattevakt, støtte og hjelp om noen trenger det under oppholdet. osv)

Ellers kan dere lese mer om oss og prosessen med påmelding under "om oss" her på nettsiden eller ta kontakt om det er andre ting dere lurer på

NESTE SIDE