Når det gjelder prisen på arrangementene våre kan noen av dere kanskje tenke at den er høy. Derfor ønsker vi å forklare litt hvorfor og hva deltakerne får i oppholdet.

 

Når vi har arrangementer leier vi en hel leirskole som stenger dørene for andre gjester den perioden vi er der. Dette gjør vi for å få minst mulig forstyrrelser fra nyskjerrige gomper som kan ødelegge spillet vårt og forstyrre deltakere. Av erfaring blir avbrytelser fra nyskjerrige gjester ødeleggende både for atmosfæren og miljøet vi skaper i vårt univers.

 

På Leirskolen

 

Får alle deltakerne egne senger med sengetøy sånn at de skal ligge behagelig og sove godt de dagene de er hos oss. I tillegg har alle rommene egne bad med toalett og dusj.

Måltidene

 

Deltakerne får 4 måltider inkludert i prisen.

Til frokost har vi et godt utvalg med pålegg, cornflakes og i tillegg varm eggerøre og tomatbønner. Brød eller rundstykker.

 

Til lunsj serverer vi alltid varm mat og lunsjene varierer fra dag til dag. Dette er noe av det vi pleier å servere: pølse i brød, suppe, pastaretter, tacobaguetter, Spagetti og kjøttdeig, fisk osv

 

Til middag: Her har vi også alltid varm mat og menyene kan variere fra Fisk, taco, kylling og ris, gryteretter, kjøttkaker i brun saus osv.

 

Kveldsmat: brødmat med diverse pålegg eller Conflakes. Vi setter også frem rester etter lunsj eller middag om noen ønsker dette.

 

 

I tillegg tilpasser vi menyene slik at de som er allergiske eller har dietter skal få et godt alternativ og tilpasset mat etter sitt behov.

 

 

 

-- NESTE SIDE --