Siden 2007 har Galtvortskolen.net i regi av Anica Seljestad, avholdt ulike arrangementer for barn og ungdom med utgangspunkt i rollespillet på nettsiden.

I dag har vi to arrangementer i året. Sommerleir ( juli) og Midtvintersball/ Nyttårsball ( Januar/februar) Disse avholdes på Gudbrandsdalen leirskole/ Fagerhøy ( http://www.fagerhoi.no/) som ligger ca 3.5 timer i fra Oslo. Dersom du får plass på arrangementene våre er det mulig å melde seg på "fellesbussen" som går tur/retur Oslo bussterminal/Gudbrandsdalen leirskole.

Sammen med Anica er vi også en gruppe "hjelpere" med ulike ansvarsområder i forhold til avvikling av arrangementene. De aller fleste lederne på våre arrangementer jobber til daglig enten som lærere eller med barn og ungdom.

Visjon for våre arrangementer - Hvis vi klarer:

-Å få elevene til å føle glede og trivsel i en "magisk verden" som vi skaper på våre arrangementer.

- Å få deltakerne til å tørre å utfordre seg selv og mestre følelsen av dette.

- Bli kjent med hverandre som deler samme interesse og skuespiller-lyst.

- Være fornøyd med mat og hus under oppholdet og kunne hygge seg sammen i våre omgivelser.

- Gi barn og unge en helt unik opplevelse som setter minnerike spor i han eller hennes innerste.

Da har våre deltakere fått med seg noe nytt i livet - Og da er vi fornøyde.