Siden 2007 har Galtvortskolen.net i regi av Anica Seljestad, avholdt ulike arrangementer for barn og ungdom med utgangspunkt i rollespillet på nettsiden.

I dag har vi to arrangementer i året. Sommerleir ( juli) og Midtvintersball/ Nyttårsball ( Januar/februar) Disse avholdes på Gudbrandsdalen leirskole/ Fagerhøy ( http://www.fagerhoi.no/) som ligger ca 3.5 timer i fra Oslo. Dersom du får plass på arrangementene våre er det mulig å melde seg på "fellesbussen" som går tur/retur Oslo bussterminal/Gudbrandsdalen leirskole.

Sammen med Anica er vi også en gruppe "hjelpere" med ulike ansvarsområder på arrangementene. De aller fleste lederne på våre arrangementer jobber til daglig enten som lærere eller med barn og ungdom.

Visjon for våre arrangementer - Hvis vi klarer:

-Å få elevene til å føle glede og trivsel i en "magisk verden" som vi skaper på våre arrangementer.

- Å få deltakerne til å tørre å utfordre seg selv og mestre følelsen av dette.

- Bli kjent med hverandre som deler samme interesse og skuespiller-lyst.

- Være fornøyd med mat og hus under oppholdet og kunne hygge seg sammen i våre omgivelser.

- Gi barn og unge en helt unik opplevelse som setter minnerike spor i han eller hennes innerste.

Da har våre deltakere fått med seg noe nytt i livet - Og da er vi fornøyde.