Påmelding til Galtvortskolens Nyttårsball 2019

Vi ønsker med glede nye og gamle deltakere velkomne til å melde seg på årets magiske Nyttårsball!

Det forrige semester starter med et pang da Galtvort skulle arrangere tretrollmannsturnering. Turneringen gikk smertefritt annet en en del varige brannskader etter en prøve mot drager og Galtvort endte opp på toppen av pallen.

Det skulle vise seg at faren ikke var over selv om turneringen hadde tatt slutt. Skolen var under maksimal beskyttelse fra både Rektor Albus Humlesnurr og magidepartementet. Allikevel klarte dødseterne å komme seg inn. Det er nå spekulasjoner om at de har noen som jobber på innsiden, enten i departementet, eller på Galtvort.

Magidepartementet står nå på hodet i å forsøke å finne ut av hva som faktisk skjedde. Hvor er forbryterne nå? Hvem sendte de? Og er det en sviker i blant oss?

Foreldre er nå usikre på om det å sende sine barn til Galtvort er trygt, men Rektor Albus Humlesnurr har insistert på at Galtvort er mer sikkert en noen gang og at neste semester vil foregå som normalt.

Vennskap, samhold og mot er nå skrevet opp på utstyrslisten til Professor McSnurp. Gjør deg klar til et nytt semester i 2019!

Meld deg på ÅRETS NYTTÅRSBALL og bli med på magien!

Vi har fortsatt noen ledige plasser igjen! Så her er det bare til å melde seg på!

Når: 4-6 januar 2019. Hvor: Gudbrandsdalen leirskole Pris: 3350,-

Hva får dere i oppholdet:

- Skoletimer i kjent Harry Potter stil.

- 4 måltider hver dag med varm lunsj ( frokost, lunsj, middag, kveldsmat)

- Aktiviteter og plott inspirert av Harry Potters univers.

- Ball lørdagskvelden med tema "Grisens år" fra den kinesiske kalender"

- Fjærpenn og mappe til skolesaker.

- Opplevelser for livet

Mer detaljert beskrivelse av hva prisen inneholder finner du HER

Er du medlem av Galtvortskolen ( www.galtvortskolen.net) og har fylt 11 år, JA, da kan du bare melde deg på!

Meld deg på HER!

Eller via linken: https://docs.google.com/forms/d/1VkXzRk29yw4eW2GvboU3VksacG_c9uUkCGd2xutwB9Q/viewform