Inkludert i oppholdetNår det gjelder prisen på arrangementene våre kan noen av dere kanskje tenke at den er høy. Derfor ønsker vi å forklare litt hvorfor, og hva deltakerne får i oppholdet.


Når vi har arrangementer leier vi en hel leirskole som stenger dørene for andre gjester den perioden vi er der. Dette gjør vi for å få minst mulig forstyrrelser fra nysgjerrige gomper som kan ødelegge spillet vårt og forstyrre deltakere. Av erfaring blir avbrytelser fra nysgjerrige gjester ødeleggende både for atmosfæren og miljøet vi skaper i vårt univers.


På Leirskolen...


...får alle deltakerne egne senger sånn at de skal ligge behagelig og sove godt de dagene de er hos oss. I tillegg har alle rommene egne bad med toalett og dusj.

 

Måltidene


Deltakerne får 4 måltider inkludert i prisen.

Til frokost har vi et godt utvalg med pålegg, cornflakes og i tillegg varm eggerøre og tomatbønner. Brød eller rundstykker.


Til lunsj serverer vi alltid varm mat og lunsjene varierer fra dag til dag. Dette er noe av det vi pleier å servere: pølse i brød, suppe, pastaretter, tacobaguetter, spaghetti og kjøttdeig, fisk osv.


Til middag: Her har vi også alltid varm mat og menyene kan variere fra fisk, taco, kylling og ris, gryteretter, kjøttkaker i brun saus osv.


Kveldsmat: brødmat med diverse pålegg eller conflakes. Vi setter også frem rester etter lunsj eller middag om noen ønsker dette.


I tillegg tilpasser vi menyene slik at de som er allergiske eller har dietter skal få et godt alternativ og tilpasset mat etter sitt behov.