Sommerleir 2020


Påstanden om at Galtvort Høyere Skole for Hekseri og Trolldom er den sikreste plassen for våre unge hekser og trollmenn ble nok en gang satt på prøve ved forrige semester. Det er blitt gjort kjent at magidepartementet sakte men sikkert sniker sine føtter inn på skolens område, og kanskje med god grunn.

Dolorosa Uffert gjorde det klart at det var hun som nå var viserektor ved skolen og at de andre professorene måtte tilrettelegge seg etter det.

Semesteret bød også på mye spøk og moro i gangene da Sir Nicholas og de andre spøkelsene ved Galtvort inviterte til dødsdagsselskap. Morsomhetene varte dessverre ikke så lenge da en alvorlig hendelse tok plass senere på kvelden; en rekke elever skal ha blitt kidnappet. Det skulle derimot ikke ta lang tid før gjerningsmannen ble avslørt. Ved frokosten dagen etterpå strømmet disse elevene inn med følge av selveste Dolorosa Uffert, det skulle vise seg at hun selv hadde stått bak hendelsen for å bevise for elever og resten av magiverdenen at Galtvort og mange av deres professorer ikke holdt mål for å holde elevene trygge. Det var da hun, med godkjenning fra magiminister Kornelius Bloeuf utnevnte seg selv til Rektor ved Galtvort Høyere Skole for Hekseri og Trolldom for å endelig få orden på sysakene.


Hva vil skje det neste semesteret? Pakk tryllestaven og meld deg på årets Sommerleir for å

ta del i fortsettelsen!
Når: 6.-12. juli 2020.  Hvor: Gudbrandsdalen leirskole  Pris: 5800,-
Påmeldingsfrist: 21. mars 2020 


Dette får du i oppholdet:


- Skoletimer i kjent Harry Potter stil.


- 4 måltider hver dag med varm lunsj (frokost, lunsj, middag, kveldsmat)


- Aktiviteter og plott inspirert av Harry Potters univers.


- Ballkveld


- Fjærpenn og mappe til skolesaker.


- Opplevelser for livet


Mer detaljert beskrivelse av hva prisen inneholder finner du HER


Mer om påmeldingen kan du lese HER!